Reisorganisaties

Op deze pagina vind je de reisorganisaties die zijn aangesloten bij Edmonton-Jasper.nl.

Wintersport Canada Amerika

Reisverslagen en praktische tips over wintersport in Canada (en de VS)… Dat vind je op WintersportCanadaAmerika.nl. Deze website is een inspiratieplatform voor skiën in Noord-Amerika en profileert zich sinds 2010 als skispecialist op dit continent. En de reizen? Die maakt de touroperator op maat, zodat het altijd past bij jouw wensen!

↠ De deals en contactgegevens van Wintersport Canada Amerika vind je hier

Tioga Tours

De reisspecialisten van Tioga Tours weten alles over reizen naar Canada (en Amerika) en stellen al meer dan 20 jaar reizen samen. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, gaan de medewerkers regelmatig op studiereis. Je kunt het boeken van jouw vakantie naar Canada gerust overlaten aan de specialisten en genieten van het vooruitzicht.

↠ Lees verder voor meer informatie over Tioga Tours

Oad

Oad is een van de oudste touroperators van Nederland. Ook voor komend wintersportseizoen heeft de touroperator besloten om exclusieve wintersportreizen naar Canada aan te bieden. Betrouwbaar, jarenlange ervaring, comfort en dat allemaal voor een goede prijs. Dat is reizen met Oad!

↠ De contactgegevens en alle deals van Oad kun je hier vinden

NBBS Reizen

Ben je op zoek naar een individuele reis met een grote mate van vrijheid? Dan ben je aan het goede adres. NBBS Reizen biedt verre reizen op maat. Vanuit passie voor reizen stellen de medewerkers van NBBS Reizen een offerte voor je samen. Uit eigen ervaring én met kennis van de bestemmingen geven zij advies op maat.

↠ Lees meer over de reizen en contactgegevens van NBBS Reizen

GoCanada

De medewerkers van GoCanada noemen zichzelf echte Canadakenners. Elke uithoek van het grote land is bezocht, zodat ze jou kunnen voorzien van de beste informatie. Meerdere keren per jaar gaan ze terug om nieuwe plekken te ontdekken. Laat je reis dus aan de kenners over en je gaat optimaal genieten van de Canadese winter!

↠ Hier vind je de reizen en contactgegevens van GoCanada

Avila Reizen

Avila Reizen staat voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in de kleinste details, een enthousiast en deskundig team, uitstekende contacten en boven alles een ongekende passie voor ‘ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel’, reizen waarbij exploreren en ontspannen hand in hand gaan. De reisspecialisten van Avila zijn voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen: ze bezoeken wereldwijd beurzen, testen bijzondere accommodaties uit en maken kennis met lokale experts. Alles voor jouw ultieme droomvakantie!

↠ Bekijk hier de reizen en contactgegevens van Avila Reizen

Untamed Travelling

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor onvergetelijke reizen waarbij beleving altijd voorop staat, wereldwijd. Reist u met Untamed, dan kiest u voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. Where the world can’t find you…

↠ Bekijk hier de reis en contactgegevens van Untamed Travelling

 


Alle genoemde reisorganisaties zijn aangesloten bij SGR.

Bekijk de verschillende reizen

Maak jouw droomreis