Wildlife in Jasper National Park - Credit: Simone Heinrich

Tioga Tours

Wildlife & Wilderness

Camperrondreis, 21 dagen

Deze avontuurlijke camperreis door Northwest Territories en Alberta brengt je naar het land van de Indigenous Peoples en de ongerepte natuur van Noordwest-Canada. Je begint je reis in de stad Edmonton in de provincie Alberta. Bij aankomst heb je tijd om de levendige stad verder te ontdekken door bijvoorbeeld het culturele gedeelte te bezoeken of door een bezoek te brengen aan Elk Island National Park om direct kennis te maken met de natuur van Canada. In Edmonton haal je ook de camper op, je verblijf voor de aankomende 21 dagen! Vanuit Edmonton vervolg je de reis naar de wildernis en natuur. De route pakt een stukje van de Alaska Highway en voert langs woeste natuurparken als Wood Buffalo en Nahanni National Park. Je kijkt je ogen uit in deze pure wildernis, het thuisland van wildlife zoals beren, bizons en lynxen.

Deze camperreis begint en eindigt comfortabel in Edmonton, waar je rechtstreeks met KLM naartoe kunt vliegen op Edmonton International Airport.

Deze reis wordt aangeboden door Tioga Tours, een maatwerkspecialist op het gebied van rondreizen. Doordat de reizen zijn aan te passen aan jouw wensen, staan er geen prijzen op de website. Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt binnen 1 werkdag de actuele prijs.

 

Deze reis boek je bij:

Inclusief

 • Gratis gepersonaliseerd camperroadbook
 • Eén overnachting in Edmonton
 • Vervoer met privé camper
 • Pas je route naar wens aan
 • Voor avonturiers
 • Off the beaten track
 • Door ongerepte natuur
 • Altijd inclusief KLM vlucht

21 dagen

Meer info

Details van deze reis

 • Bestemming Northwest Territories en Alberta
 • Reisduur 21 dagen
 • Klasse van accommodatie 3 sterren
 • Transport ter plekke Privé camper

Over Tioga Tours

 • Deskundig
 • Maatwerk
 • Flexibel

Op de kaart

Edmonton
Edmonton - Slave Lake
Slave Lake - Peace River
Peace River - Notikewin Provincial Park
Notikewin Provincial Park - Fort Vermilion
Fort Vermilion - Hay River
Fort Smith
Fort Smith - Kakisa
Kakisa - Sambaa Deh Falls Territorial Park
Sambaa Deh Falls Territorial Park - Fort Simpson
Fort Simpson / Nahanni National Park Preserve
Fort Simpson / Nahanni National Park Preserve
Fort Simpson - Fort Liard
Fort Liard - Fort Nelson
Fort Nelson - Fort St. John
Fort St. John - Grande Prairie
Grande Prairie - Grande Cache
Grande Cache - Edmonton
Edmonton

Dag tot dag programma

Dag 1

Edmonton

Edmonton is de hoofdstad van Alberta. De stad is beroemd om zijn shopping malls. In West Edmonton Mall vind je naast meer dan 800 winkels ook een attractiepark, subtropisch zwemparadijs, schaatsbaan en aquarium. De stad herbergt ook waardevolle musea zoals de Art Gallery of Alberta en het Royal Alberta Museum. Aan de oevers van de North Saskatchewan-rivier, die langs Edmonton kronkelt, liggen twintig grote (natuur)parken, zoals Fort Edmonton Park.

Dag 2

Edmonton - Slave Lake

Slave Lake is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Lesser Slave Lake Provincial Park. Dit park beschikt over kilometers natuurlijk strand, groene beboste kampeerterreinen, paden om te wandelen en te mountainbiken en er is volop gelegenheid om wilde dieren te spotten. Vanaf de Marten River-camping en het Marten Mountain-uitkijkpunt strekt het gigantische meer zich tot aan de westelijke horizon uit. Wandel door het oerbos naar Lily Lake. Bezoek het Lesser Slave Lake Bird Observatory voor voor informatie over de vogels die je op, rond en boven het meer kunt spotten.

Dag 3

Slave Lake - Peace River

Vlak bij het stadje Peace River bezoek je het Queen Elizabeth Provincial Park, langs de oevers van Cardinal Lake. Het meer is een populaire plaats, met name in de zomer, om te gaan varen en zeilen. De vele watervogels maken het de perfecte bestemming om vogels te spotten. Steek de Peace River over en breng een bezoek aan de Sagitawa Lookout voor een prachtig uitzicht over de omgeving.

Credits: Travel Alberta

Dag 4

Peace River - Notikewin Provincial Park

Notikewin Provincial Park is de ideale bestemming voor wie graag buiten is. Je kunt hier nog kamperen in de ongerepte wildernis aan de oever van de Peace River. De omgeving leent zich perfect voor activiteiten zoals kanoën, vissen, hiken en mountainbiken. Hou je ogen open of je onderweg roofvogels, spechten of de Canadese kraanvogel spot.

Dag 5

Notikewin Provincial Park - Fort Vermilion

In dit 200 jaar oude handelsfort, nu bekroond tot National Historic Site of Canada, duik je terug in de tijd. Begin je tijdreis in het Fort Vermilion Heritage Centre. Hier staan twee van de oudste gebouwen en er zijn verschillende tentoonstellingen. De 'Rocks Tell Tales'-expositie bevat fossielen en botten, de 'Weyiman Waskahikun Wehkohkewin (Fort Vermilion A Special Gathering Place)' is een eerbetoon aan de inheemse Slavey-, Beaver- en Cree-volken en 'Boreal Beauty, Bounty and Balance' gaat over het natuurlijke erfgoed.

Dag 6

Fort Vermilion - Hay River

Op een half uur rijden vanaf Hay River vind je Twin Falls Gorge Territorial Park. Dit is een van de meest populaire parken in de Northwest Territories. Het park strekt zich uit langs de rand van de Twin Falls Gorge. De 32 meter hoge Alexandra-waterval is de eerste van de twee grote watervallen die in dit park te vinden zijn. De tweede is de Louise Falls. Middels een korte wandeling van 2,2 kilometer loop je van de Alexandra- naar de Louise-waterval. Vanuit daar kun je ook nog verder wandelen naar de top van de watervallen.

Dag 7

Hay River - Fort Smith

Fort Smith is de uitvalsbasis van Wood Buffalo National Park. Wood Buffalo National Park is het grootste nationale park van Canada. Het is in 1922 opgericht om de laatst overgebleven kudde bizons van Noord-Canada te beschermen. Dit UNESCO-werelderfgoed bevat ook de de laatst overgebleven natuurlijke nestplaats van de trompetkraanvogel.

Dag 8

Fort Smith

In het Wood Buffalo National Park vind je indrukwekkende zoutvlaktes. Deze zoutvlaktes zijn een unieke combinatie van geologie, planten, dieren en het klimaat. Het met zout bezaaide landschap beslaat maar liefst 370 vierkante kilometer. Op sommige plaatse in het park zijn witte zoutheuvels te vinden tot maar liefst een meter hoog. Deze ontstaan doordat met zout verzadigd water naar de oppervlakte stijgt en verdampt. Rij vanaf de Fort Smith Highway 11 kilometer naar het Salt Plains Lookout om de zoutheuvels te bekijken. Vooral in de herfst en winter heb je grote kans om het noorderlicht te spotten.

Dag 9

Fort Smith - Kakisa

Wat het kleine Kakisa mist in grootte, maakt het ruimschoots goed met de warme gastvrijheid van de bevolking. Mensen die hier wonen leven van de Kakisa-rivier en de omliggende bossen. De meeste van de vijftig inwoners zijn First Nations. Naast Engels wordt hier dan ook nog veel gesproken in de lokale taal South Slavey. Ook hier is een mooi park: Lady Evelyn Falls Territorial Park. Vanaf de parkeerplaats leidt een kort pad naar de Lady Evelyn Falls. Deze 15 meter hoge watervallen vormen een gigantisch watergordijn van de Kakisa-rivier dat over de kalkstenen helling stroomt.

Dag 10

Kakisa - Sambaa Deh Falls Territorial Park

Sambaa Deh Falls Territorial Park ligt aan de Trout River. Deze rivier heet in de inheemse taal Sambaa Deh. Je kunt prachtige trails lopen naar de watervallen tussen imposante kloven in het gesteente. De Sambaa Deh watervallen kun je al zien vanaf de MacKenzie Highway. De Corall Falls kun je bekijken door een korte wandeling van ongeveer 1,5 kilometer stroomopwaarts te maken. Deze waterval dankt zijn naam aan de koraalfossielen. De paden naar de watervallen zijn erg steil en kunnen ook glibberig zijn.

Dag 11

Sambaa Deh Falls Territorial Park - Fort Simpson

Fort Simpson is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de wildernis van Nahanni National Park Reserve. Er zijn geen wegen het park in, de beste optie is om een fly-over of dagtrip per (water)vliegtuig te boeken vanuit Fort Simpson. Er zijn diverse organisaties, die soms ook kano- of kajaktochten aanbieden. Een van de mooiste plekken in Nahanni zie je op deze foto: de Virginia Falls.

Dag 12

Fort Simpson / Nahanni National Park Preserve

Populaire bestemmingen in Nahanni voor dagtrips per (water)vliegtuig vanuit Fort Simpson zijn Glacier Lake. Dit spectaculaire meer wordt omringd door de granieten bergen van de Ragged Range en is de toegangspoort tot het mekka voor klimmers, dat bekend staat als de Cirque of the Unclimbables. Een tweede populaire bestemming is Virginia Falls. Deze waterval is maar liefst twee keer zo hoog als de Niagara Falls en wordt in tweeën gespleten door een grote rots. Simpson Air heeft meerdere trips en fly-overs, waaronder een dagtrip waarbij je beide bezienswaardigheden bezoekt.

Dag 13

Fort Simpson / Nahanni National Park Preserve

De Nahanni-rivier is één van de meest diverse rivieren ter wereld. De rivier heeft krachtige stromingen en uitdagend wild water. Je kunt hier van juni tot september het water op per kano of een raft. De reputatie van de Nahanni-rivier als een rivier van mysterie en romantiek wordt ondersteund door namen als Deadman's Valley, Headless Creek, Funeral Range of Hells Gate.

Canadian Tourism Commission

Dag 14

Fort Simpson - Fort Liard

Vandaag volg je de Liard-rivier naar Fort Liard. Je begeeft je in een omgeving die bol staat van culturele geschiedenis en prachtige natuur. Houd je ogen open voor grizzlies en zwarte beren. In de zomer is het heerlijk een duik te nemen in de Muskeg-rivier of een verfrissende kanotocht te maken. Ook is er in Fort Liard nog veel traditioneel handwerk te zien van de inheemse bevolking. Tussen Fort Simpson en Fort Liard vaart een ferry over de Liard-rivier. Deze is gratis en vaart vanaf eind mei t/m oktober tussen 08:00 en 23:45 uur.

Dag 15

Fort Liard - Fort Nelson

Het vriendelijke Fort Nelson is genesteld in een oase van wildernis in het noorden van British Columbia. Fort Nelson ligt aan de Alaska Highway en wordt regelmatig bezocht door reizigers die onderweg zijn van Alaska naar Yukon (of andersom). Fort Nelson ligt in de noordelijke Rocky Mountains, in de koude maanden wordt er regelmatig geskied. Voor meer informatie over wandelroutes en activiteiten in de omgeving kun je terecht in het Fort Nelson Visitor Centre.

Dag 16

Fort Nelson - Fort St. John

Fort St. John, British Columbia ligt tussen de glooiende heuvels van de Peace River Valley. Het is een klein stadje waar de gastvriendelijke bewoners je graag tips aan de hand doen voor leuke activiteiten. Volg de Highway 97 naar het Fort St. John Lookout, of speur vanaf Highway 29 naar bijzondere vogels, elanden of beren. Wil je een regenboogforel vangen? Werp dan je hengel uit in de Peace River of Charlie Lake. Wandelen kan prima op de paden in het Beatton Provincial Park of Charlie Lake Provincial Park, waar ook campings te vinden zijn.

Dag 17

Fort St. John - Grande Prairie

Deze stad met tienduizenden inwoners is (na Edmonton) de grootste die je in deze regio tegenkomt. Begin je bezoek in Muskoseepi Park, het groene hart van de stad. In het park bevindt zich het Grande Prairie Museum met veel artefacten die de geschiedenis van het gebied laten zien. Wandel ook door Heritage Village om enkele oude gebouwen te bekijken. Natuurliefhebbers gaan naar de markante Kleskun Hill, een honderd meter hoge kale rots middenin een vlak prairielandschap. Natuurlijk zijn er ook genoeg 'stadse' dingen te doen: zoals overheerlijk dineren, shoppen en een Farmers Market.

Dag 18

Grande Prairie - Grande Cache

Grand Cache ligt zo'n tweehonderd kilometer ten noordwesten van Jasper National Park. Het is een goede uitvalsbasis voor het Willmore Wilderness Park. In de stad zelf zijn verschillende restaurants, winkels, hotels en kampeerplaatsen terwijl de omgeving van Grand Cache zich goed leent voor buitenactiviteiten.

Dag 19

Grande Cache - Edmonton

De geschiedenis van Edmonton is gereconstrueerd in het grote, historische Fort Edmonton Park. Herleef de tijd van bonthandelaren en pioniers in nagebouwde straten met gekostumeerde acteurs; sluit je bezoek af met een ritje in een stoomtrein. In Alberta Legislature, het Parlementsgebouw van Edmonton, leer je van alles over de Canadese regering, de politieke geschiedenis en de architectuur van dit imposante gebouw.

Dag 20

Edmonton

Vandaag is de laatste dag dus je levert 's ochtends de camper in. Je hebt nog een paar uur de tijd om Edmonton verder te ontdekken. Zo kun je ervoor kiezen om bij te komen aan de rivier of om de culturele kant van Edmonton verder leren kennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Royal Alberta Museum om alles over de geschiedenis van de provincie Alberta te leren. Vandaag is ook de dag dat je terug gaat naar Edmonton International Airport om terug te vliegen met KLM naar Amsterdam.

Edmonton

Edmonton is de hoofdstad van Alberta. De stad is beroemd om zijn shopping malls. In West Edmonton Mall vind je naast meer dan 800 winkels ook een attractiepark, subtropisch zwemparadijs, schaatsbaan en aquarium. De stad herbergt ook waardevolle musea zoals de Art Gallery of Alberta en het Royal Alberta Museum. Aan de oevers van de North Saskatchewan-rivier, die langs Edmonton kronkelt, liggen twintig grote (natuur)parken, zoals Fort Edmonton Park.

Edmonton - Slave Lake

Slave Lake is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Lesser Slave Lake Provincial Park. Dit park beschikt over kilometers natuurlijk strand, groene beboste kampeerterreinen, paden om te wandelen en te mountainbiken en er is volop gelegenheid om wilde dieren te spotten. Vanaf de Marten River-camping en het Marten Mountain-uitkijkpunt strekt het gigantische meer zich tot aan de westelijke horizon uit. Wandel door het oerbos naar Lily Lake. Bezoek het Lesser Slave Lake Bird Observatory voor voor informatie over de vogels die je op, rond en boven het meer kunt spotten.

Slave Lake - Peace River

Vlak bij het stadje Peace River bezoek je het Queen Elizabeth Provincial Park, langs de oevers van Cardinal Lake. Het meer is een populaire plaats, met name in de zomer, om te gaan varen en zeilen. De vele watervogels maken het de perfecte bestemming om vogels te spotten. Steek de Peace River over en breng een bezoek aan de Sagitawa Lookout voor een prachtig uitzicht over de omgeving.

Peace River - Notikewin Provincial Park

Notikewin Provincial Park is de ideale bestemming voor wie graag buiten is. Je kunt hier nog kamperen in de ongerepte wildernis aan de oever van de Peace River. De omgeving leent zich perfect voor activiteiten zoals kanoën, vissen, hiken en mountainbiken. Hou je ogen open of je onderweg roofvogels, spechten of de Canadese kraanvogel spot.

Notikewin Provincial Park - Fort Vermilion

In dit 200 jaar oude handelsfort, nu bekroond tot National Historic Site of Canada, duik je terug in de tijd. Begin je tijdreis in het Fort Vermilion Heritage Centre. Hier staan twee van de oudste gebouwen en er zijn verschillende tentoonstellingen. De 'Rocks Tell Tales'-expositie bevat fossielen en botten, de 'Weyiman Waskahikun Wehkohkewin (Fort Vermilion A Special Gathering Place)' is een eerbetoon aan de inheemse Slavey-, Beaver- en Cree-volken en 'Boreal Beauty, Bounty and Balance' gaat over het natuurlijke erfgoed.

Fort Vermilion - Hay River

Op een half uur rijden vanaf Hay River vind je Twin Falls Gorge Territorial Park. Dit is een van de meest populaire parken in de Northwest Territories. Het park strekt zich uit langs de rand van de Twin Falls Gorge. De 32 meter hoge Alexandra-waterval is de eerste van de twee grote watervallen die in dit park te vinden zijn. De tweede is de Louise Falls. Middels een korte wandeling van 2,2 kilometer loop je van de Alexandra- naar de Louise-waterval. Vanuit daar kun je ook nog verder wandelen naar de top van de watervallen.

Hay River - Fort Smith

Fort Smith is de uitvalsbasis van Wood Buffalo National Park. Wood Buffalo National Park is het grootste nationale park van Canada. Het is in 1922 opgericht om de laatst overgebleven kudde bizons van Noord-Canada te beschermen. Dit UNESCO-werelderfgoed bevat ook de de laatst overgebleven natuurlijke nestplaats van de trompetkraanvogel.

Fort Smith

In het Wood Buffalo National Park vind je indrukwekkende zoutvlaktes. Deze zoutvlaktes zijn een unieke combinatie van geologie, planten, dieren en het klimaat. Het met zout bezaaide landschap beslaat maar liefst 370 vierkante kilometer. Op sommige plaatse in het park zijn witte zoutheuvels te vinden tot maar liefst een meter hoog. Deze ontstaan doordat met zout verzadigd water naar de oppervlakte stijgt en verdampt. Rij vanaf de Fort Smith Highway 11 kilometer naar het Salt Plains Lookout om de zoutheuvels te bekijken. Vooral in de herfst en winter heb je grote kans om het noorderlicht te spotten.

Fort Smith - Kakisa

Wat het kleine Kakisa mist in grootte, maakt het ruimschoots goed met de warme gastvrijheid van de bevolking. Mensen die hier wonen leven van de Kakisa-rivier en de omliggende bossen. De meeste van de vijftig inwoners zijn First Nations. Naast Engels wordt hier dan ook nog veel gesproken in de lokale taal South Slavey. Ook hier is een mooi park: Lady Evelyn Falls Territorial Park. Vanaf de parkeerplaats leidt een kort pad naar de Lady Evelyn Falls. Deze 15 meter hoge watervallen vormen een gigantisch watergordijn van de Kakisa-rivier dat over de kalkstenen helling stroomt.

Kakisa - Sambaa Deh Falls Territorial Park

Sambaa Deh Falls Territorial Park ligt aan de Trout River. Deze rivier heet in de inheemse taal Sambaa Deh. Je kunt prachtige trails lopen naar de watervallen tussen imposante kloven in het gesteente. De Sambaa Deh watervallen kun je al zien vanaf de MacKenzie Highway. De Corall Falls kun je bekijken door een korte wandeling van ongeveer 1,5 kilometer stroomopwaarts te maken. Deze waterval dankt zijn naam aan de koraalfossielen. De paden naar de watervallen zijn erg steil en kunnen ook glibberig zijn.

Sambaa Deh Falls Territorial Park - Fort Simpson

Fort Simpson is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de wildernis van Nahanni National Park Reserve. Er zijn geen wegen het park in, de beste optie is om een fly-over of dagtrip per (water)vliegtuig te boeken vanuit Fort Simpson. Er zijn diverse organisaties, die soms ook kano- of kajaktochten aanbieden. Een van de mooiste plekken in Nahanni zie je op deze foto: de Virginia Falls.

Fort Simpson / Nahanni National Park Preserve

Populaire bestemmingen in Nahanni voor dagtrips per (water)vliegtuig vanuit Fort Simpson zijn Glacier Lake. Dit spectaculaire meer wordt omringd door de granieten bergen van de Ragged Range en is de toegangspoort tot het mekka voor klimmers, dat bekend staat als de Cirque of the Unclimbables. Een tweede populaire bestemming is Virginia Falls. Deze waterval is maar liefst twee keer zo hoog als de Niagara Falls en wordt in tweeën gespleten door een grote rots. Simpson Air heeft meerdere trips en fly-overs, waaronder een dagtrip waarbij je beide bezienswaardigheden bezoekt.

Fort Simpson / Nahanni National Park Preserve

De Nahanni-rivier is één van de meest diverse rivieren ter wereld. De rivier heeft krachtige stromingen en uitdagend wild water. Je kunt hier van juni tot september het water op per kano of een raft. De reputatie van de Nahanni-rivier als een rivier van mysterie en romantiek wordt ondersteund door namen als Deadman's Valley, Headless Creek, Funeral Range of Hells Gate.

Fort Simpson - Fort Liard

Vandaag volg je de Liard-rivier naar Fort Liard. Je begeeft je in een omgeving die bol staat van culturele geschiedenis en prachtige natuur. Houd je ogen open voor grizzlies en zwarte beren. In de zomer is het heerlijk een duik te nemen in de Muskeg-rivier of een verfrissende kanotocht te maken. Ook is er in Fort Liard nog veel traditioneel handwerk te zien van de inheemse bevolking. Tussen Fort Simpson en Fort Liard vaart een ferry over de Liard-rivier. Deze is gratis en vaart vanaf eind mei t/m oktober tussen 08:00 en 23:45 uur.

Fort Liard - Fort Nelson

Het vriendelijke Fort Nelson is genesteld in een oase van wildernis in het noorden van British Columbia. Fort Nelson ligt aan de Alaska Highway en wordt regelmatig bezocht door reizigers die onderweg zijn van Alaska naar Yukon (of andersom). Fort Nelson ligt in de noordelijke Rocky Mountains, in de koude maanden wordt er regelmatig geskied. Voor meer informatie over wandelroutes en activiteiten in de omgeving kun je terecht in het Fort Nelson Visitor Centre.

Fort Nelson - Fort St. John

Fort St. John, British Columbia ligt tussen de glooiende heuvels van de Peace River Valley. Het is een klein stadje waar de gastvriendelijke bewoners je graag tips aan de hand doen voor leuke activiteiten. Volg de Highway 97 naar het Fort St. John Lookout, of speur vanaf Highway 29 naar bijzondere vogels, elanden of beren. Wil je een regenboogforel vangen? Werp dan je hengel uit in de Peace River of Charlie Lake. Wandelen kan prima op de paden in het Beatton Provincial Park of Charlie Lake Provincial Park, waar ook campings te vinden zijn.

Fort St. John - Grande Prairie

Deze stad met tienduizenden inwoners is (na Edmonton) de grootste die je in deze regio tegenkomt. Begin je bezoek in Muskoseepi Park, het groene hart van de stad. In het park bevindt zich het Grande Prairie Museum met veel artefacten die de geschiedenis van het gebied laten zien. Wandel ook door Heritage Village om enkele oude gebouwen te bekijken. Natuurliefhebbers gaan naar de markante Kleskun Hill, een honderd meter hoge kale rots middenin een vlak prairielandschap. Natuurlijk zijn er ook genoeg 'stadse' dingen te doen: zoals overheerlijk dineren, shoppen en een Farmers Market.

Grande Prairie - Grande Cache

Grand Cache ligt zo'n tweehonderd kilometer ten noordwesten van Jasper National Park. Het is een goede uitvalsbasis voor het Willmore Wilderness Park. In de stad zelf zijn verschillende restaurants, winkels, hotels en kampeerplaatsen terwijl de omgeving van Grand Cache zich goed leent voor buitenactiviteiten.

Grande Cache - Edmonton

De geschiedenis van Edmonton is gereconstrueerd in het grote, historische Fort Edmonton Park. Herleef de tijd van bonthandelaren en pioniers in nagebouwde straten met gekostumeerde acteurs; sluit je bezoek af met een ritje in een stoomtrein. In Alberta Legislature, het Parlementsgebouw van Edmonton, leer je van alles over de Canadese regering, de politieke geschiedenis en de architectuur van dit imposante gebouw.

Edmonton

Vandaag is de laatste dag dus je levert 's ochtends de camper in. Je hebt nog een paar uur de tijd om Edmonton verder te ontdekken. Zo kun je ervoor kiezen om bij te komen aan de rivier of om de culturele kant van Edmonton verder leren kennen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Royal Alberta Museum om alles over de geschiedenis van de provincie Alberta te leren. Vandaag is ook de dag dat je terug gaat naar Edmonton International Airport om terug te vliegen met KLM naar Amsterdam.

Bekijk ook de andere reizen van Tioga Tours

Met KLM comfortabel en rechtstreeks naar Edmonton en Jasper

Wist je dat KLM drie keer per week rechtstreeks in 8,5 uur naar Edmonton International Airport vliegt? Het is daarmee de kortste vlucht vanaf Schiphol naar West-Canada. Edmonton is naast bruisende festivalstad dé toegangspoort tot de Jasper National Park in de Rocky Mountains. Start hier jouw Canada avontuur!