Reisorganisaties

Op deze pagina vind je de reisorganisaties die zijn aangesloten bij Edmonton-Jasper.nl.

Tioga Tours

De reisspecialisten van Tioga Tours weten alles over reizen naar Canada (en Amerika) en stellen al meer dan 20 jaar reizen samen. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen, gaan de medewerkers regelmatig op studiereis. Je kunt het boeken van jouw vakantie naar Canada gerust overlaten aan de specialisten en genieten van het vooruitzicht.

↠ Lees verder voor meer informatie over Tioga Tours

NBBS Reizen

Ben je op zoek naar een individuele reis met een grote mate van vrijheid? Dan ben je aan het goede adres. NBBS Reizen biedt verre reizen op maat. Vanuit passie voor reizen stellen de medewerkers van NBBS Reizen een offerte voor je samen. Uit eigen ervaring én met kennis van de bestemmingen geven zij advies op maat.

↠ Lees meer over de reizen en contactgegevens van NBBS Reizen

GoCanada

De medewerkers van GoCanada noemen zichzelf echte Canadakenners. Elke uithoek van het grote land is bezocht, zodat ze jou kunnen voorzien van de beste informatie. Meerdere keren per jaar gaan ze terug om nieuwe plekken te ontdekken. Laat je reis dus aan de kenners over en je gaat optimaal genieten van de Canadese winter!

↠ Hier vind je de reizen en contactgegevens van GoCanada

333travel

333travel is al meer dan 20 jaar dé verre reizen specialist. Zij ontzorgen de klant en willen jou de wereld laten ontdekken. Een reis naar Canada wordt samengesteld door een deskundige reisexpert. Deze specialist houdt rekening met jouw wensen en met behulp van hun tips stellen zij jouw onvergetelijke droomreis samen.

↠ Vind hier de reizen en contactgegevens van 333travel

Avila Reizen

Avila Reizen staat voor de best mogelijke persoonlijke service, maatwerk tot in de kleinste details, een enthousiast en deskundig team, uitstekende contacten en boven alles een ongekende passie voor ‘ontdekkingsreizen met een vakantiegevoel’, reizen waarbij exploreren en ontspannen hand in hand gaan. De reisspecialisten van Avila zijn voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen: ze bezoeken wereldwijd beurzen, testen bijzondere accommodaties uit en maken kennis met lokale experts. Alles voor jouw ultieme droomvakantie!

↠ Bekijk hier de reizen en contactgegevens van Avila Reizen

Travelhome

Travelhome is onderdeel van ANWB reizen en wordt gezien als dé camperspecialist. Als je een reis met een camper wilt maken door Canada dan ben je bij Travelhome aan het juiste adres. Het team van Travelhome bestaat uit experts in het vakgebied. Als sinds 1986 zijn zij gespecialiseerd in camperreizen en halen ze hun expertise uit eigen ervaringen. Je ontvangt een professioneel advies op maat en zij stellen graag speciaal voor jou een exclusieve reis samen.

↠ Bekijk hier de camperreizen van Travelhome

WRC Reizen

WRC Reizen staat voor Wereldwijde Reis Combinaties. Zij bieden reizen op maat met dat extra beetje, d.w.z. ‘twee vakanties tijdens één reis’. Combinaties van meerdere bestemmingen en/of verschillende vervoermiddelen tijdens één reis, dat is: Typisch WRC. Ideaal voor nieuwsgierige en reislustige levensgenieters!

↠ Bekijk hier de reizen van WRC Reizen

 


Alle genoemde reisorganisaties zijn aangesloten bij SGR.

Bekijk de verschillende reizen

Maak jouw droomreis