Pubquiz Edmonton

Veilig op reis naar Canada

REISADVIEZEN EN CORONAMAATREGELEN

De Canadese regering heft met ingang van 1 oktober 2022 alle coronamaatregelen op. Bij aankomst is het niet langer nodig een vaccinatiebewijs te laten zien en het gebruik van de ArriveCAN-app is niet langer verplicht. Daarnaast vervalt de mondkapjesplicht op luchthavens en aan boord van vliegtuigen.

Ook Nederland hanteert geen maatregelen omtrent het coronavirus voor reizigers van en naar Canada.

[Laatste update: 13 december 2022]

EEN REIS BOEKEN NAAR CANADA

Een wintersportreis boeken naar Canada doe je gemakkelijk bij reisorganisaties aangesloten bij Sneeuwzeker Deals. Deze zijn allemaal lid van de GFG, waardoor je profiteert van extra zekerheden bij het boeken van je reis. Ook hanteren veel reisorganisaties de annuleringsvoorwaarden van de GFG. Het is echter ook aan te raden om te zorgen voor een goede annuleringsverzekering. Moet jij bijvoorbeeld je reis annuleren omdat je vlak voor vertrek positief getest wordt op COVID-19, dan krijg je met een annuleringsverzekering je geld terug.

Heb jij vragen over je geboekte reis? Neem dan rechtstreeks contact op met de reisorganisatie waar jij jouw reis hebt geboekt. Deze kan jou het beste adviseren over je reis. Heb je vragen over de vlucht? Neem dan contact op met KLM.

Bekijk de reizen

Vind jouw droomvakantie