Rondleidingen en tours

Jasper is op ontzettend veel manieren te ontdekken. Op deze pagina geven we een overzicht van een aantal mogelijke rondleidingen en tours die je in Jasper National Park kunt doen, maar het volledige overzicht vind je hier. Zo kun je het park vanuit de lucht ontdekken met een helikopter. Als je liever dichter bij de grond blijft zijn de motortours misschien een betere optie. Een andere bijzondere manier om de omgeving te verkennen is met de trein.

 

Wildlife tours

Discover Jasper and its Wildlife: deze tocht onder begeleiding van een gids heeft als doel zoveel mogelijk wilde dieren te spotten. De gidsen weten ook veel over de geschiedenis en ecologische veranderingen te vertellen.
WILDLIFE + HIKE: leuke laagdrempelige wandeltour, de route verschilt per seizoen en de gidsen weten de beste plekken om wild tegen te komen.
Maligne Valley Wildlife and Waterfalls Tour with Hike: deze tocht van 54 kilometer brengt je langs adembenemende uitzichten. De gids brengt je langs hoogtepunten zoals Maligne Canyon en Medicine Lake.
Maligne Valley Wildlife and Waterfalls Tour with Cruise: deze tour lijkt op de voorgaande, maar hierbij is een boottocht naar het magische Spirit Island inbegrepen.
Evening Wildlife Search: veel van de dieren in Jasper National Park zijn ’s avonds actief, daarom is dit het perfecte tijdstip om een tour te doen.
Maligne Valley Sightseeing Tour: deze tocht focust zich voornamelijk op natuur, landschappen en geologie. Toch is er ook een grote kans dat je wilde dieren tegenkomt.

Fototours

Intro to Photography: twee uur durende beginnerscursus.
Phone Photography Tour: want wie zegt dat je een dure camera nodig hebt om mooie foto’s te maken?
Sunrise Photography Tour: schiet de mooiste plaatjes tijdens zonsopkomst
Sunset Photography Tour: maak de mooiste foto’s bij zonsondergang
Night Photography Tour: in de nacht komt je creativiteit tot leven.
Wildlife Photography Tour: deze tour is zowel leuk voor beginnende als ervaren fotografen.
Chasing Waterfalls: leer van experts hoe je de perfecte foto maakt van een waterval.

 

 

 

 

Meer Jasper National Park

Wat je nog meer van Jasper National Park kunt verwachten

NBBS Reizen

Winterjoy in Jasper

Wintersport, 9 dagen